Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Makray János kiállítása

Életrajz


Makray János festőművész 1955-ben született Budapesten. A Képzőművészeti Gimnáziumban (1969-73) Szkok Iván, a Képzőművészeti Főiskolán l976-ban Klimó Károly volt a tanára. A Pannónia Filmstúdió rajzolója volt, majd 1979-tõl szabadfoglalkozású festő. Több, mint 60 önálló kiállítása volt Magyarországon, Ausztriában és Németországban. A Magyar Természetgyógyászok Szövetségének orvosi kuratóriuma 1998-ban "Természetgyógyászatért" díjjal tüntette ki. Hét festménye található az Országos Onkológiai Intézet dísztermében, és 2012 májusától egy nagyméretű munkája az intézet új szárnyának aulájában. Képei biotér-harmonizáló hatásúak, melyet többek között a Németországi Hartmann Geobiológiai Kutatóintézet is igazolt.

Számos írás, riport jelent meg tevékenységével kapcsolatban. Folyóiratokban: Tallózó, Vasárnapi Hírek, Nők lapja, Természetgyógyász Magazin, Elixír Magazin, Veszprémi Napló, Hartmann Intézet Szakfolyóirata. Az elektronikus sajtóban: MTV1 és 2, Duna TV, RTL Klub, RTL (Németország), MSAT TV, Veszprém TV és egyéb helyi televíziók, valamint a Magyar Rádió és a Klub Rádió sugároztak vele készült felvételeket.

1987 óta a Balaton közelségében, a Balaton-felvidék vonzásában él.

Makray János kiállításaMakray János kiállításaMakray János kiállítása
Közös nevező
| Hírek

Közös nevező

A Colosseum Csoport művészeinek kiállítása október 7-ig látogatható

Senior örömtánc
| Hírek

Senior örömtánc

Szerdán délelőttönként senior örömtánc a Vigadó épületének első emeletén, várjuk az érdeklődőket!

képmozaikok

galéria megtekintése
Városi sakkverseny - 2013.03.22.Képzőművészeti napközis tábor - 2013.07.8-12.Az államalapítás ünnepe - 2009.08.20.Dörner György előadói estje - 2008.10.24.Mocsári Károly és a Szervánszky kvartett koncertje - 2010.12.17.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2022 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.