Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Bemutatkozás

A Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. Monor város közművelődésért felelős cége, egyszemélyes tulajdonosunk Monor Város Önkormányzata. Mint ilyen felelünk a város és környékének kulturális programjaiért, azok tervezésétől a teljes lebonyolításig. Társaságunk székhelye az európai uniós pályázati pénzből 2006 2007 ben felújított, közel 100 éve épült patinás Vigadó épülete a város szívében.

Emellett telephelyünk a szintén felújított Művelődési Ház, mely a helyi civil és nyugdíjas szervezetek központja lett. Célunk a két épület lehető legszélesebb körű kulturális célú kihasználása. Ennek érdekében színes sokrétű előadásokat szervezünk egész évben.

Fennállásunk első évében – a teljesség igénye nélkül – fellépett nálunk: a Budapesti Filharmóniai Társaság, a MÁV Szimfonikus Zenekar, Mocsári Károly zongoraművész, a Somogyi Vonósnégyes, a Mikroszkóp színpad művészei, a Myrtill Jazz Quartett, Földes László HOBO, a Csík zenekar, Hűvösvölgyi Ildikó, Vikidál Gyula, Qian Zhou kínai származású hegedűvirtuóz.

Folyamatosan rendezünk és helyet adunk kiállításoknak, partnereinkkel életre keltettük a Közös nevező című kiállítássorozatot, mely monori és Monorhoz kötődő művészek műveit mutatja be.

Ennek kapcsán alakítottuk ki folyosógalériánkat, a kor követelményeinek megfelelő függesztőrendszerrel, világítással és riasztóberendezéssel. Dísztermünk kiváló akusztikája lehetővé teszi komolyzenei hangversenyek folyamatos megrendezését, mely egyedülálló lehetőség Pest megye ezen régiójában.
 

Jól felszerelt, korszerű számítógépes oktatóteremben folyamatos, saját képzéseket indítunk idén ősztől, emellett külsős cégek is rendszeresen tartanak itt továbbképzéseket alkalmazottaiknak.

Légkondicionált előadó és oktatótermeinkben vállaljuk tanfolyamok, oktatások, közgyűlések bemutatók lebonyolítását.

Lehetőséget biztosítunk terem – és eszközbérletre; helyi szervezeteknek és rendszeres bérlőinknek kedvezménnyel is. Ezen felül fénymásolási, ingyenes internethasználati, nyomtatási szolgáltatást is kínálunk. Vállaljuk céges és családi rendezvények, konferenciák, gyermekzsúrok szervezését igény szerinti programokkal, büfével.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy csak szeretné közelebbről megismerni a monori Vigadót, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén! 

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Jókai Anna emlékest
| Rendezvények

Jókai Anna emlékest

A költészet napja alkalmából

OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

képmozaikok

galéria megtekintése
Megemlékezés a trianoni döntés 90. évfordulójáról - 2010.06.03. Pest Megyei Ki Mit Tud? - 2008Ünnepi műsor a Magyar Költészet Napja alkalmábólKeresztes Ildikó és Popper Péter előadói estje - 2009.02.27.Berecz András estje - 2011.10.07.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2023 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.