Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elkészült az első féléves programfüzetünk


Reményeink szerint hamarosan magunk mögött hagyhatjuk az elmúlt közel két év bizonytalanságait, és újra, előre tervezetten kínálhatunk sokrétű kulturális és szórakoztató programot érdeklődő közönségünknek! Ennek jegyében újra elkészítettük az előttünk álló hónapokra szóló programfüzetünket, melyet elektronikus úton INNEN letöltve tekinthetnek meg és hamarosan átvehetőek lesznek irodánkban és partnereinknél! 
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Kötelező a szájmaszk viselése
| Hírek

Kötelező a szájmaszk viselése

Elkészült az első féléves programfüzetünk
| Hírek

Elkészült az első féléves programfüzetünk

képmozaikok

galéria megtekintése
Húsvéti kaland Nyulcsi JulcsivalAz okos mama bemutató - 2009.10.11.Iskolák közötti sakkverseny - 2009.04.03.Halász Judit Kezdődhet a mulatság Adventi gyertyagyújtások - 2013.12.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2022 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.