Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Korlátozások feloldása a Vigadóban

A koronavírus járvánnyal összefüggő korlátozások lépcsőzetes feloldásának köszönhetően újra fogadhatjuk vendégeinket a Vigadó Kulturális és Civil Központban és a Művelődési Házban.
A Kormány 365/2021. (VI. 30.) Korm. rendelete értelmében a közművelődési intézményeket, közösségi színtereket és integrált kulturális intézményeket ismét szabadon, védettségi igazolvány nélkül látogathatja mindenki, továbbá a maszk használata sem kötelező. Azonban a fenti rendelkezések nem adnak enyhítést, a sportrendezvények, a zenés-táncos rendezvények, illetve a zárt térben tartott, vagy 500 főt meghaladó szabadtéren tartott egyéb rendezvények tekintetében, így azokra az eddig érvényben lévő szabályozások vonatkoznak.
További információkért kérjük, érdeklődjön a 06 29/413-212-es telefonszámon vagy a vigado@vigadokft.hu e-mail címen!
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.

képmozaikok

galéria megtekintése
Ünnepi megemlékezés - 2011.10.23.Don Giovanni ősbemutató - 2009.05.01.Regionális Ki Mit Tud? - 2011.03.Városi karácsony - 2011.12.17.Rózsám, viruló kis rózsám - Újévi Operett - 2014.01.11.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2021 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.