Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kötelező a szájmaszk viselése

Tisztelt Látogatók, Kedves Érdeklődők!
 
A Vigadó ügyfelei, vendégei és munkatársai egészségének védelme érdekében, valamint a Kormány 633/2021. (XI. 18.) Korm. rendelete alapján ismét kötelező viselni zárt térben a szájat-, és orrot eltakaró maszkot a Vigadó és a Művelődési Házban.

Kérjük, szíves együttműködésüket! Köszönjük!
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Megérkezik Monori Mikulás
| Rendezvények

Megérkezik Monori Mikulás

Ajándékozzon belépőjegyet
| Hírek

Ajándékozzon belépőjegyet

Lepje meg szeretteit belépőjeggyel februári magyarnóta estünkre!

képmozaikok

galéria megtekintése
Pest Megyei Újévi Operett Gála - Tihanyi Vándorszínpad - 2009.01.17. Újévi Operett Gála - Tihanyi Vándorszínpad - 2009.01.17. Városi ünnepség - 2011.03.15.Helytörténeti előadássorozat - Marunák Ferenc előadása - 2009.02.24.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2021 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.