Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Közművelődési jó gyakorlatok

Közművelődés „On”-line - közművelődési jó gyakorlatok


A Nemzeti Művelődési Intézet célja a rendhagyó helyzetben, hogy a közművelődési szakemberek részére az online térben megteremtsen egy közös platformot, amelyen a szakma jó gyakorlatait megoszthatják egymással. Köszönjük, hogy elsők között ránk is gondoltak! Nagyon várjuk már, hogy a korlátozások feloldását követően újra személyesen is találkozhassunk érdeklődő közönségünkkel!


https://jogyakorlaton.hu/
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Nyilatkozat
| Hírek

Nyilatkozat

Nyilatkozat fényképeken és videó felvételeken való szereplésről

Június 26-án újra FröccsSzombat
| Rendezvények

Június 26-án újra FröccsSzombat

Idén újra várja az érdeklődőket a monori borok bulija!

képmozaikok

galéria megtekintése
Veterán autó kiállítás - 2012.05.26.Dr. Papp Lajos előadása az advent jegyében - 2013.12.13.Fergeteges operett gála Oszvald Marikával - 2012.11.23.Gy. Erdei Júlia kiállítása - 2013.07.Kolompos együttes koncertje - 2010.11.28.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2021 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.