Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Véget ért a napközis tábor


Idén is megrendezésre került a sok éves múltra visszatekintő Művészeti Napközis Tábor. 17 gyermek ismerkedett meg a szobrászkodással, együtt készítettek kukorica-csuhéból babát, levendulazsákot, ízelítőt kaptak a modern- és a néptánc világából egyaránt. A csütörtöki napot a szentendrei Skanzenban töltötték el, pénteken pedig a tábort egy fergeteges discoval zárták.

Köszönjük segítőinknek, közreműködőinknek az áldozatos munkát!
Reméljük mindenki jól érezte magát, és várunk mindenkit jövőre is!
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Óvó szerelem
| Rendezvények

Óvó szerelem

Szemők György szoboravatása augusztus 20-án

OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

képmozaikok

galéria megtekintése
Zsombori Árpád kiállítása - 2009.05.100 Folk Celsius - 2010.05.07.MÁV Zenekar és Forrás Kórus Karácsonyi koncertje - 2008.12.13.Ünnepi megemlékezés - 2014.03.15.Húsvéti kézműves és Mese Mátyás királyról - 2009.04.08.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2022 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.