Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Borvidékek Hétvégéje

Június második hétvégéjén újra Borvidékek Hétvégéje

Két év kényszerű szünetet követően idén végre minden akadály elhárult a Borvidékek Hétvégéje megrendezése elől! A két napos programon, pénteken este a monori termékek kerülnek középpontba; június 11-én szombaton kora délutántól a megszokott forgatag: nyitott pincék, vendégborászatok, kisvonatozás, díjnyertes borok, pincék közötti zenekarok, gyerekudvar, baráti beszélgetések, pincehideg fröccsök várják a vendégeket!

Az elmúlt hetekben folyamatosan érkeztek a jelentkezések, egyre több helyi nyitott pince és vendégborászat jelezte részvételét, így közel 30 helyszínen kóstolhatnak majd jobbnál-jobb borokat! Hazánk legismertebb borvidékei, a szekszárdi, az egri, a villányi és a tokaji borok is a monori pincék közé érkeznek a szombati napon! Az idei évben nem szervezünk nagykoncertet a program zárásaként, azonban a szórakoztató zeneszóról nem kell lemondania a várhatóan népes közönségnek. A pincék között elhelyezett kisebb színpadokról, dobogókról, verandák alól fülbemászó dallamok szórakoztatják majd a vendégeket szombaton kora délutántól napnyugtáig. A változatos zenei kínálatról tucatnyi kisebb zenekar, zenei formáció gondoskodik majd!

Monor Város Önkormányzat anyagi támogatásának köszönhetően fontos döntést hozhattunk, idén is a három évvel ezelőtti áron, 2200 forintért válthatnak belépőpoharat és hozzá járó - kóstolásra feljogosító - bortallért a rendezvényre! Erre akár elővételben is van lehetőség, a poharak már kaphatóak a monori Vigadó első emeletén található irodákban.

Ezúton is köszönjük a monori lakosok, helyi pincetulajdonosok, civil szervezetek, intézmények, hatóságok segítségét! E sokrétű összefogásnak köszönhető, hogy az évek alatt a pesti agglomeráció, sőt Pest megye egyik legnagyobb boros eseményévé nőtte ki magát a Borvidékek Hétvégéje, mely egyre több látogatónak kihagyhatatlan nyár eleji program lett!  Szóljanak barátaiknak, ismerőseiknek; fedezzék fel a monori pincék egyedi hangulatát, a közreműködő pincetulajdonosok vendégszeretét és az egyre jobb minőségű monori borokat! A rendezvény részleteiért látogassanak el a
www.borvidekekhetvegeje.hu oldalra!

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Mini és Ovis Tekerő
| Rendezvények

Mini és Ovis Tekerő

Felhívás és jelentkezési lap

Dr. Fodor Réka előadása
| Rendezvények

Dr. Fodor Réka előadása

Afréka mesél nigériai élményeiről: betegeket gyógyít, diákok iskoláztatását támogatja, élelmet oszt Nigériában, ahol már családtagként várják és fogadják.

képmozaikok

galéria megtekintése
Magyar Kultúra Napja - 2009.01.22.Pleszkán Frigyes és barátainak koncertje - 2010.01.17.Szüreti bál - 2010.10.02.15 éves a Strázsák - 2010.04.24.Magdó Attila kiállítása - 2008.11.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2022 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.