Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Játékos tudomány: Kezedben a jövő


Ismét Monorra látogat a „Játékos Tudomány” kiállítás!

 

Április 22-én ünnepeljük a  Föld napját, ennek  keretében idén a környezetvédelem, a Föld megóvása lesz a témája a kiállításnak. Interaktív játékok mutatják be a talaj-, víz-, levegő – és az élővilág védelmét. A paravánokon számos hasznos gyakorlati tanácsot kapnak a gyerekek a környezetvédelemmel kapcsolatban.

 
Játékos tudomány: Kezedben a jövő!


Külön iskolás és óvodás részleg. A kiállítást előre egyeztetett időpontokban csoportok látogathatják hétköznap 8-16 óra között, 16 óra után pedig egyénileg lehet jegyet váltani. Április 15 –én szombaton 13-17 óra között várjuk az érdeklődőket.

 A kiállításra a belépődíj 900 forint. Jegyrendelés, információ a www.vigadokft.hu honlapon, a 06-29/413-212-es telefonszámon,  vagy a vigado@vigadokft.hu e-mail címen.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Monori Pincezene Fesztivál
| Rendezvények

Monori Pincezene Fesztivál

Egyedülálló környezetben mutathatják meg tehetségüket a jelentkezők! A Közönségdíj nyertesét 150.000 forinttal díjazzuk*!

Játékos tudomány: Kezedben a jövő
| Rendezvények

Játékos tudomány: Kezedben a jövő

Interaktív kiállítás a környezetvédelemről és a fenntarthatóságról

képmozaikok

galéria megtekintése
Angyali üdvözlet címmel adventi kiállítás Kruchió László munkáiból - 2012.12.Kolompos koncert és kézműves foglalkozás - 2010.03.31.Csobaji Zsolt kiállítása - 2010.01.Hagyományos Újévi Operett - 2013.01.05.Pleszkán Frigyes koncertje - 2009.07.10.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2023 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.