Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Június 26-án újra FröccsSzombat


Június 26-án újra FröccsSzombat!

Idén újra várja az érdeklődőket a monori borok bulija, a FröccsSzombat! Június 26-án a Szent Orbán tér melletti területen kóstolhatják a helyben készült, jobbnál-jobb borokat és a kitelepülő vendéglátók kínálatát. A Szent Orbán tér védettségi igazolvány nélkül, szabadon látogatható; a program helyszínére való belépéshez azonban szükség lesz az oltást meglétét igazoló okiratra. A fogyasztás mindkét területen lehetséges.   


Monor, Vigadó Nonprofit Kft.

képmozaikok

galéria megtekintése
A Vigadó felújítása 2006.04.-2007.05.Jófej pelyhekPest Megyei Ki Mit Tud? - 2008Megemlékezés a trianoni döntés 90. évfordulójáról - 2010.06.03. Megemlékezés a Kommunista Diktatúra Áldozatainak emléknapján - 2013.02.25.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2021 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.