Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Suli Sakk Kupa

| 14:00
A Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.
minden évben rendez sakkversenyt
a monori általános iskolák csapatai között.

 2016. március 18-án (péntek) 14 órakor
folytatódik a verseny a IV. sakk vándorkupáért.

A sakkjáték növeli az emlékezőtehetséget, tervszerű gondolkodásra tanít, ezáltal segít megfigyelni környezetünket és azokat a változásokat, amelyek körülöttünk zajlanak. Fejleszti a logikus gondolkodás képességét, más gondolatainak megismerését, növeli a képzelőerőt. Olyan tulajdonságok ezek, amelyek az élet minden területén szükségesek és hasznosak.
Számos ország közoktatásában kitüntetett helyet foglal el a sakk oktatása, mivel sok kiváló tulajdonságot kíván művelőitől. A pedagógusok úgy tekintenek a sakkjátékra, mint személyiségformáló, jellemnevelő, készség-képességfejlesztő módszerre.

A Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. ilyen gondolatok jegyében hirdette meg a „Suli Sakk Kupa” versenyt a monori általános iskolák csapatai között. Ebben az évben 2016.március 18-án (péntek) 14 órakor, már a IV. SULI-SAKK KUPÁÉRT folytatódik a verseny, amelyre minden iskolából 10 fős csapatot várunk!

 
A verseny helyszíne:
Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. Díszterme
2200 Monor, Kossuth L. u. 65-67.
 
 

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
| 14:00
Ügyfélszolgálatok a Vigadóban
| Hírek

Ügyfélszolgálatok a Vigadóban

Kérjük, hogy telefonon, vagy e-mailben vegyék fel a kapcsolatot az aktuális ügyfélszolgálattal!

Rajzpályázat gyerekeknek
| Rendezvények

Rajzpályázat gyerekeknek

A velünk élő Petőfi címmel

képmozaikok

galéria megtekintése
A Merlot társulat legújabb bemutatója: Maya - 2013.03.13-14.Muzsikás Együttes rendhagyó énekóra - 2010.05.03.Balázs Pali Zenés Randevú forgatás - 2012.10.16-18.Kolompos koncert és kézműves foglalkozás - 2010.03.31.Városi karácsony
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2023 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.