Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ünnepi fényben


Ünnepi fényben - adventi programsorozat Monoron

A monori történelmi egyházak, egyesületek, intézmények és a Vigadó Kulturális és Civil Központ összefogásával idén is nagyszabású adventi programsorozat várja az érdeklődőket!

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Napsugaras tornyok
| Rendezvények

Napsugaras tornyok

Kiállítás Sándy Gyula építőművészetéből

Megérkezik Monori Mikulás
| Rendezvények

Megérkezik Monori Mikulás

képmozaikok

galéria megtekintése
Mocsári Károly és a Szeret együttes koncertje - 2011.09.24.Keresztes Ildikó és Popper Péter előadói estje - 2009.02.27.Pest Megyei Ki Mit Tud? - 2008Kolompos együttes előadása - 2009.04.01.Kolompos koncert és kézműves foglalkozás - 2010.03.31.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2021 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.