Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Egy cipősdoboznyi szeretet


Az idei évben is legyen
mindenkinek kicsit szebb a karácsony! Az elmúlt évekhez hasonlóan idén adventkor is jótékonysági cipősdoboz akciót hirdet a Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kt. Kezdeményezésünkkel szeretnék, ha a rendezvényeinket látogató közösség sok gyermek számára boldogabbá tudná tenni a karácsonyt Monoron.


November 25-től a Vigadó emeletén, illetve a szabadtéren megrendezésre kerülő adventi gyertyagyújtások alkalmával várjuk az ajándékokat. A cipősdobozokat legkésőbb adventi harmadik vasárnapjáig, december 17-ig tudják leadni. Ezt követően az összegyűjtött ajándékokat a Katolikus Karitász segítségével monori, rászoruló családok részére juttatjuk majd el.


Kérjük Önöket, hogy csomagolás nélkül hozzák a dobozba rejtett meglepetéseket, melyek lehetnek játékok, mesekönyvek, tartós élelmiszerek, édességek… A dobozra jól láthatóan írják fel, hogy milyen korosztályú lánynak vagy fiúnak szánják az ajándékot.(Pl. „fiú 12” vagy „lány 8”) A dobozokat egységes csomagolással látjuk el, így kerülnek majd a karácsonyfa alá.


Köszönjük a segítségüket!

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Ajándékozzon belépőjegyet
| Hírek

Ajándékozzon belépőjegyet

Lepje meg szeretteit belépőjeggyel februári magyarnóta estünkre!

Januártól újra Kertbarát Kör!
| Hírek

Januártól újra Kertbarát Kör!

képmozaikok

galéria megtekintése
MÁV Zenekar és Forrás Kórus Karácsonyi koncertje - 2008.12.13.Hézső Ferenc kiállítása - 2012.11.Március 15. Városi ünnepség - 2009.03.15.Pest Megyei Halász Judit Kezdődhet a mulatság
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2021 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.