Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Karácsonyi vásár

Vigadó Nonprofit Kft. ismét adventi vásárt szervez Monoron 2021. november 28. és december 24. közötti időszakban. A faházak, a karácsonyi vásár ünnepi jellegének fenntartása érdekében kizárólag az adventi hangulatot teremtő szolgáltatások, vendéglátások biztosítására, illetve a karácsonyi ajándékozással kapcsolatos tárgyak kereskedelmi tevékenységére bérelhetők.

 

A vásár mindig az aktuális járványügyi szabályozások mellett kerül megrendezésre.

 

A bérbeadással kapcsolatos további információért keressen minket a Vigadó Nonprofit Kft. 06-29/413-212-es telefonszámán vagy a vigado@vigadokft.hu e-mail címen!

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Egy cipősdoboznyi szeretet
| Hírek

Egy cipősdoboznyi szeretet

Az idei évben is legyen mindenkinek kicsit szebb a karácsony!

Januártól újra Kertbarát Kör!
| Hírek

Januártól újra Kertbarát Kör!

képmozaikok

galéria megtekintése
Ismerős Arcok koncertMagyar Kultúra Napja - 2013.01.19.MAGNA CUM LAUDE - 2013.05.24.Az év leghosszabb napján az év legnagyobb koncertje - 2012.06.24.Berecz András estje - 2011.10.07.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2021 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.