Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Dr. Fodor Réka előadása

| 18:30

Afréka, azaz Dr. Fodor Réka mesél nigériai élményeiről: betegeket gyógyít, diákok iskoláztatását támogatja, élelmet oszt az éhínség idején második otthonában, Nigériában, ahol már családtagként várják és fogadják. Az Afréka Alapítvány orvosmissziója keretében Dr. Csókay András idegsebész a kórházban műtéteket végez, Afréka pedig napi kétszáz beteget vizsgál meg és lát el gyógyszerekkel. Februárban elkísérte őket a Magyar Kurír újságírójaként Thullner Zsuzsa, aki most Monoron beszélget vele az ingyenesen látogatható előadáson.
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
| 18:30
OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

Napközis tábor
| Rendezvények

Napközis tábor

Várunk Téged is Monoron, a Művelődési Házban szervezett napközis táborba!

képmozaikok

galéria megtekintése
Március 15. Városi ünnepség - 2009.03.15.Szüreti Sokadalom - 2009.10.03.Három a magyar igazság!Simorka Sándor kiállítása - 2009.04.Monor Városi Gyereknap
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2022 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.