Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Karácsonyi ajándékkészítő workshop


Karácsonyi ajándékkészítő workshop 

 

A saját készítésű ajándékok  nemcsak különlegesek, de később pótolhatatlan emlékek lesznek, hiszen Te magad készítetted. A legszebb ajándék karácsonyra szeretteidnek, szerelmednek, családodnak! Tarts velünk december 11-én vasárnap a Vigadó Kulturális és Civil Központban a 10 és 13 órakor kezdődő alkalmainkon!

10:00: hópehely fülbevaló gyöngyékszer készítés Sziklai Kingával VAGY kulcstartó készítés helyszínen nemezelt golyókból a Vigadó munkatársával

13:00: hópehely fülbevaló gyöngyékszer készítés Sziklai Kingával VAGY nemezvirág nyaklánc készítés a Vigadó munkatársával

 

Részvételhez regisztráció és az ajándéktárgy elkészítéséhez szükséges anyagok árának befizetése szükséges. A workshopra ajándéktárgyanként 2.500 forintért vásárolhattok egységes alapanyagcsomagot. A foglalkozások ideális létszáma 6-10 fő. 14 éves kor felett.

 

Regisztrációra a vigado@vigadokft.hu e-mail címen vagy a 06-29/413-212-es telefonszámon  van lehetőség; a szükséges befizetésekre lehetőség van személyesen irodáinkban, vagy átutalással a regisztrációt követően.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Ügyfélszolgálatok a Vigadóban
| Hírek

Ügyfélszolgálatok a Vigadóban

Kérjük, hogy telefonon, vagy e-mailben vegyék fel a kapcsolatot az aktuális ügyfélszolgálattal!

Véradás
| Rendezvények

Véradás

Az Országos Vérellátó Szolgálat munkatársai 14-18 óra között várják az önkénteseket.

képmozaikok

galéria megtekintése
Nyugdíjas Kulturális Találkozó - 2011.06.05.Időutazás - a MERLOT Társulat bemutatkozó előadása - 2009.03.07.Megemlékezés a kommunista diktatúra áldozatairól - 2010.02.25.Városközpont átadás - 2012.12.16.Varga Virág kiállítása - 2008.09.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2023 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.