Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kóstold meg Csehországot
Monor Város Önkormányzatának és a Cseh Köztársaság Nagykövetség együttműködésének köszönhetően idén nyáron egy új programsorozat jön létre Monor városközpontjában. Július elsején és másodikán kerül megrendesére a „Kóstold meg Csehországot” cseh kulináris napok. A szervező Vigadó Nonprofit Kft. együttműködve a Nagykövetséggel számos programmal készül, így nem csak a tervezett 20 féle csapolt sörből és cseh ételekből válaszhatnak az érdeklődők, hanem a különféle családi és gyerekprogramokból is.
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

Óvó szerelem
| Rendezvények

Óvó szerelem

Szemők György szoboravatása augusztus 20-án

képmozaikok

galéria megtekintése
KALÁKA koncert - 2013.05.03.Képzőművészeti napközis tábor - 2013.07.8-12.Az államalapítás ünnepe - 2012.08.20.Örömzene: Gesztesi Károly és Pintér Tibor - 2012.03.10.Az év leghosszabb napján a legnagyobb koncert!
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2022 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.