Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Monori Pincezene FesztiválGyerekeknek 17 órától óriás buborék show, felnőtteknek monori borok, és változatos zenei kínálat az első alkalommal megrendezésre kerülő Monori Pincezene Fesztiválon! Minden vásárláshoz jár egy kupon, mellyel a nézők döntenek a 100.000.- forint értékű közönségdíj nyerteséről!Egy új, jellegzetesen monori zenei program szervezésébe kezdett a Vigadó Kulturális és Civil Központ az év elején. A Szent Orbán téren megvalósuló esemény egyesíti az utcazenélés élményét és kötetlenségét, valamint városunk legfőbb turisztikai vonzerejét, a hangulatos pincesorokat. Így jött létre a Monori Pincezene Fesztivál, mely amatőr zenei formációknak nyújt bemutatkozási lehetőséget.

Az egyedi helyszín és a közönségdíj nyertesének járó százezer forint nagy érdeklődést váltott ki a zenekarok körében is. Július közepén az alábbi zenekarok mutatkozhatnak be Monoron, az ezer pince városában:

Red One House - utcazene, komédia, hokum blues
Újratervezés zenekar - saját rockdalok
Dinoszaurusz Rock Band - közismert rock slágerek
Dark Tapes - dark rock

A program részeként helyi vendéglátók termékeiből választhatnak majd, így a változatos zenei kínálat mellett minden adott lesz a remek szórakozáshoz az első Monori Pincezene Fesztiválon!
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Óvó szerelem
| Rendezvények

Óvó szerelem

Szemők György szoboravatása augusztus 20-án

OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

képmozaikok

galéria megtekintése
Nyugdíjas Kulturális Találkozó - 2011.06.05.MÁV Szimfonikusok és a Forrás kórus koncertje - 2011.12.16.Szüreti bál - 2010.10.02.Helytörténeti előadássorozat - Gulyás László előadása - 2009.02.10.Mocsári Károly és a MÁV Szimfonikusok koncertje - 2011.06.19.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2022 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.