Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Napközis tábor


Napközis Tábor a Művelődési Házban! 2022. július 4. - július 8.


Várunk Téged is Monoron, a Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. által szervezett napközis táborba. Minden nap 8:00-16:30-ig más és más programokkal várjuk a jelentkezőket. A résztvevők számára tízórait és meleg ebédet biztosítunk.


Foglalkozások:
- néptánc - Husvéth Csabával
- moderntánc tanítás - Balogh Melindával
- kézműves foglalkozások: népi játszóház, szobrászkodás - Simorka Sándor szobrászművésszel, kézműveskedés


Sport délelőtt az uszodában, kincskeresés a Strázsa-hegyen, egész napos autóbuszos kirándulás, végül táborzáró parti Kispál Gáborral!


Jelentkezési korhatár: 7-14 éves kor között. További információ: 29/413-212, vigado@vigadokft.hu. A tábor részvételi díja: 27.000 Ft /egy családból a második és a többi jelentkezőnek 24.000 Ft (amely magába foglalja naponta a kétszeri étkezést, uszodabelépőt, a kirándulást és a foglalkozások eszközeinek árat)


Előleg befizetése (15.000 Ft), jelentkezéskor, legkésőbb 2022. május 25-ig; teljes összeg befizetésének határideje: 2022. június 15.
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

Kóstold meg Csehországot
| Rendezvények

Kóstold meg Csehországot

Cseh kulináris napok Monoron!

képmozaikok

galéria megtekintése
Simon M. VeronikaÜnnepi megemlékezés - 2014.03.15.Gy. Erdei Júlia kiállítása - 2013.07.A várossá avatás 20. évfordulója - 2009.03.14.Hézső Ferenc kiállítása - 2012.11.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2022 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.