Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Strázsahegyi Tekerő ONLINE

A kerékpározni szeretők idén is összemérhetik ügyességüket a Strázsahegy dűlői között a Strázsahegyi Tekerőn, bár nem a megszokott módon, fej - fej mellett.

Az elszánt kerekezők négy kategóriában (általános iskola alsó-, és felső tagozatos, középiskolás, és felnőtt) mutathatják meg gyorsaságukat. Előzetes regisztráció nem szükséges, a versenypályák megtekintésére, illetve a teljesítés idejének lemérésére a BikeMap telefonos alkalmazásban van lehetőség.

Amennyiben a pályát teljesítették, a mért köridőről készítsenek egy képernyőképet, és a vigado@vigadokft.hu e-mail címre küldjék el nekünk, névvel, és életkorral ellátva, legkésőbb május 17-ig!

A kategóriájában legjobb időt elérő versenyzők mellett díjazzuk azt az iskolát is, amelynek a diákjai legnagyobb számban indultak a versenyen!

 

A versenypályák az alábbi linkekre kattintva érhetők el:

 

Alsós kategória:

https://www.bikemap.net/en/r/8340185/#15.53/47.362685/19.4606

 

 

 

Felsős kategória:

https://www.bikemap.net/en/r/8340376/#15.53/47.362685/19.4606

 

 

 

Középiskolás kategória:

https://www.bikemap.net/en/r/8340252/#14.77/47.36512/19.45946

 

 

 

Felnőtt kategória:

https://www.bikemap.net/en/r/8340207/#14.46/47.36652/19.46051

 

 

 

 

 

A BikeMap telefonos applikáció használata:

Az alkalmazás elérhető a Google Play illetve az App Store áruházakban, Andorid vagy iOS alapú mobiltelefonokra egyaránt.

 

Amennyiben telefonról megnyitja a fenti linkek egyikét, egy böngészőben megnyitott honlapra kerül. Itt, a középen megjelenő „Open in BikeMap” feliratra kattintva nyílik meg az alkalmazás.

Ezután nincs más dolga, mint a verseny rajtjához elmenni, és ha megérkezett, az alkalmazásban a bal alsó sarokban lévő „Rec Start” gombot megnyomni. Ekkor a BikeMap elkezdi rögzíteni a megtett utat, és az ezalatt eltelt időt.

Amennyiben a pálya végére ért a „Rec Stop”, majd az „End Recording” lenyomásával leállítja a rögzítést.

Ha ez megtörtént, a telefon alsó sávjában, a „My Routes” menüt kiválasztva tudja megnézni az eddigi mért útvonalainkat. Itt a leggyorsabb futott időt válassza ki, és arról készítsen egy képernyőképet, amelyet küldjön el nekünk, névvel, életkorral, és – amennyiben nem „felnőtt” kategóriában indult –iskolával ellátva a vigado@vigadokft.hu e-mail címre!

 

 

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

Nyilatkozat
| Hírek

Nyilatkozat

Nyilatkozat fényképeken és videó felvételeken való szereplésről

képmozaikok

galéria megtekintése
Az államalapítás ünnepe - 2009.08.20.Töklámpás faragás - 2010.10.28.Ünnepi megemlékezés - 2011.10.23.Pest Megyei Ki Mit Tud? - 2008Borvidékek Hétvégéje - 2013.06.8-9.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2021 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.