Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Töklámpás faragó verseny


Töklámpásfaragó verseny 

Vásároljatok tököt a monori piacon és hétvégén faragjátok ki együtt! Az alkotásokat október 26-28. között lehet leadni a Vigadó emeleti irodájában, melyeket a Vigadó Facebook oldalán közönségszavazásra közzétesszük. A legtöbb lájkot elérő tök faragóját díjazásban részesítjük! A leadott tökök a Vigadó étterem ablakában kerülnek kiállításra október 29. és november 3.-a között.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Véradás
| Rendezvények

Véradás

December 8-án a Művelődési Házban

Bőrös workshop
| Rendezvények

Bőrös workshop

Készítse el saját kezűleg karácsonyi ajándékát!

képmozaikok

galéria megtekintése
Mocsári Károly és a Szeret együttes koncertje - 2011.09.24.Merlot Társulat: Az anconai szerelmesek - 2011.05.07-08.Budapest Ragtime Band koncertje - 2010.10.16.Ikrek Stúdió: Ágacska című mesejáték - 2012.03.02-03.Jókai Anna est - 2009.06.06.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2021 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.