Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ünnepi fényben


Ünnepi fényben - adventi programsorozat Monoron

A monori történelmi egyházak, egyesületek, intézmények és a Vigadó Kulturális és Civil Központ összefogásával idén is nagyszabású adventi programsorozat várja az érdeklődőket!

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Kötelező a szájmaszk viselése
| Hírek

Kötelező a szájmaszk viselése

Véradás
| Rendezvények

Véradás

December 8-án a Művelődési Házban

képmozaikok

galéria megtekintése
Az ifjúság zenei nevelése - zongorakoncertDr. Papp Lajos szívsebész professzor előadása - 2008.10.12.Újévi hacáré - 2012.01.08.Don Giovanni ősbemutató - 2009.05.01.Az X-faktor sztárjai Monoron - 2011.07.01.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2021 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.