Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elkészült az első féléves programfüzetünk


Reményeink szerint hamarosan magunk mögött hagyhatjuk az elmúlt közel két év bizonytalanságait, és újra, előre tervezetten kínálhatunk sokrétű kulturális és szórakoztató programot érdeklődő közönségünknek! Ennek jegyében újra elkészítettük az előttünk álló hónapokra szóló programfüzetünket, melyet elektronikus úton INNEN letöltve tekinthetnek meg és hamarosan átvehetőek lesznek irodánkban és partnereinknél! 
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Dr. Fodor Réka előadása
| Rendezvények

Dr. Fodor Réka előadása

Afréka mesél nigériai élményeiről: betegeket gyógyít, diákok iskoláztatását támogatja, élelmet oszt Nigériában, ahol már családtagként várják és fogadják.

Gyereknap
| Rendezvények

Gyereknap

Rosszalkodjunk együtt!

képmozaikok

galéria megtekintése
Rendezvényének lehetséges helyszíneiZsírosné Marika gobelin készítőÜnnepi megemlékezés - 2014.03.15.Ünnepi megemlékezésÍr táncelőadás és táncház - 2010.03.12.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2022 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.