Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Májusfa és SzeretetFal készül


Május elsejére virradóan hagyományosan májusfát állítottak a legények a szeretett leánynak. Az idei évben az anyák napja, május első vasárnapja is ugyanerre a hétvégére esik, így különleges módon üdvözölhetik a monoriak a nekik fontos személyeket. A városközpontban május első napjára egy májusfa, és szeretteink köszöntésére szolgáló SzeretetFal készül el a Vigadó Kulturális és Civil Központ által koordinált Kreatív Műhelyben.

 

A májusfa állítás hagyományát szeretné feleleveníteni Kruchió László, a Kreatív Műhely online sorozat ötletadója, aki az anyák napi köszöntésekre is gondolt új ötletével. A SzeretetFalra bárki feltűzheti szerettének szánt üzenetét, melyet minden érdeklődő megtekinthet majd. Miután a címzett is megtalálta a neki szánt jókívánságot, közös fotójukat küldjék el a szervezők részére a vigado@vigadokft.hu e-mail címre. Május elsején reggeltől kereshetik az aktuális városdíszítést a katolikus templom melletti Szent István téren, a SzeretetFalra május 10-ig tudják elhelyezni üzeneteiket. A közös képeket május 12-ig várjuk, a legötletesebbeket a Vigadó oldalán közzétesszük.

 

Köszöntsük együtt Monoron szeretteinket és az édesanyákat, nagymamákat!
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

Nyilatkozat
| Hírek

Nyilatkozat

Nyilatkozat fényképeken és videó felvételeken való szereplésről

képmozaikok

galéria megtekintése
Kolompos együttes előadása - 2009.04.01.Városi GyereknapBorvidékek Hétvégéje2 - 2013.06.8-9.Varga Ibolya kiállítása - 2008.10.Czentyéné Zolnai Irén kiállítása
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2021 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.