Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Májustól újra fogadhatjuk vendégeinket


Tisztelt Vendégeink, Kedves Közönségünk!

 

 

A koronavírus járvánnyal összefüggő korlátozások lépcsőzetes feloldásának köszönhetően május elejétől – meghatározott feltételekkel – újra fogadhatjuk vendégeinket a Vigadó Kulturális és Civil Központban és a Művelődési Házban. A Kormány 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelete értelmében a közművelődési intézményeket, közösségi színtereket és integrált kulturális intézményeket a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy látogathatja. Ennek értelmében a védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek és a felügyeletük alatt álló fiatalkorúak részére határozott meg kedvezményeket a fenti kormányrendelet.

 

ESKÜVŐI SZERTARTÁSOK

A most megjelent jogszabályok értelmében az esküvői szertartásokra nem vonatkoznak enyhítések, így azok a továbbiakban is szűk családi körben, kizárólag a szertartáshoz szükséges személyek (tanúk), a házasulók szülei, nagyszülei, testvérei valamint gyermekei jelenlétében tarthatóak meg.

 

RENDEZVÉNYEK

A közterületeken - ahol nem csak beoltott, vagy a fertőzésen átesett személyek tartózkodhatnak -, továbbra is kerülendő a csoportosulás és a gyülekezés, így szabadtéri programok továbbra sem szervezhetőek. Az általunk üzemeltetett épületekben szervezett rendezvények esetén a szervező köteles gondoskodni arról, hogy csak védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat. A védetteknek és a felügyeletük alatt álló kiskorúaknak nem kell maszkot viselniük a kulturális rendezvényeken.   

 

CSOPORTJAINK

A gondozásunkban működő klubok, szakkörök tagjai részére újra megnyílt a lehetőség a heti rendszeres találkozásokra – amennyiben a 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelet 12. §-a (3a) pontja értelmében védett személynek minősülnek. Kérjük, hogy ezügyben keressék fel a klubok, szakkörök vezetőit, vagy kollégáinkat a 06-29/413-212-es telefonszámon.

 

TEREMBÉRLET

Terembérleti szolgáltatásunkkal újra várjuk érdeklődő ügyfeleinket, minden esetben terembérleti szerződésben rögzítjük, hogy a bérlő köteles gondoskodni arról, hogy csak védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat az épületben.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Nyilatkozat
| Hírek

Nyilatkozat

Nyilatkozat fényképeken és videó felvételeken való szereplésről

Június 26-án újra FröccsSzombat
| Rendezvények

Június 26-án újra FröccsSzombat

Idén újra várja az érdeklődőket a monori borok bulija!

képmozaikok

galéria megtekintése
Helytörténeti vetélkedő - 2009.04.28.Városi Gyereknap - 2013.05.26.Monor Városi Gyereknap Szüreti Sokadalom - 2009.10.03.Csobaji Zsolt kiállítása - 2010.01.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2021 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.