Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Monori Mesebeli Mézeskalácsváros


Építsük meg együtt az első Monori Mesebeli Mézeskalácsvárost!

Kicsik és nagyok, ügyes kezű lányok, asszonyok, vállalkozó kedvű urak, családok és baráti társaságok! A mézeskalácsból készített alkotások bármilyen építményt ábrázolhatnak, házikót, emeletes házat, vagy városunk nevezetes épületeit, köztéri alkotásait. Díszítésük téli, karácsonyi hangulatot idézzen! Az alkotások csak ehető alkotóelemeket tartalmazhatnak! Az alkotások leadási helye és határideje: 2021. 11. 29. és 2021. 12. 02. között, a Vigadó Kulturális és Civil Központ emeleti portáján. Kérjük mellékelni a készítő nevét és telefonos elérhetőségét.

A beérkezett alkotásokból felépített mézeskalácsvárost a Vigadó épületében állítjuk ki, mely megtekinthető 2021. 12. 06. és 2021. 12. 22. között. Az alkotásokat szakmai zsűri értékeli és jutalmazza! Eredményhirdetés december 12-én, a harmadik adventi gyertyagyújtáson!

További információ: www.vigadokft.hu, 06-29/413-212, vigado@vigadokft.hu


Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Esküvői fotókiállítás
| Hírek

Esküvői fotókiállítás

Esküvői fotókiállítást tervezünk a Házasság Hete alkalmából, melyre várjuk esküvői fényképeiket az elmúlt évtizedekből!

KAP önálló estje Monoron
| Rendezvények

KAP önálló estje Monoron

Műsorvezető: Szabó Balázs Máté

képmozaikok

galéria megtekintése
Mezei Zsuzsa kiállítása - 2010.02.Magdó Attila kiállítása - 2008.11.Megemlékezés az 1956-os forradalom eseményeiről - 2013.10.23.Goran Filipec koncertje - 2011.12.09Magyar Kultúra Napja - 2009.01.22.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2022 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.