Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Monori Pincezene Fesztivál

| 18:00

 
 
Lezárult a II. Monori Pincezene Fesztivál regisztrációja. A szakmai zsűri pedig kiválasztotta azt a négy szerencsés zenekart, akik megmutathatják tehetségüket június 9-én Monoron, az ezer pince városában! 
 
 
 

 
 
 
Gyere, szavazz a helyszínen Te is, hogy ki kapja idén a 150.000 Ft értékű fődíjat. Helyi termékekkel, borokkal, vidám hangulattal várunk mindenkit!


 
 
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
| 18:00
Napközis tábor
| Rendezvények

Napközis tábor

Július 10. és 14. között a Művelődési Házban

OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

képmozaikok

galéria megtekintése
Újévi Operett Gála - Tihanyi Vándorszínpad - 2009.01.17. Városi gyereknap - 2010.05.30.Pokoli és angyali történetek Vujity Tvrtkoval - 2013.11.08.Húsvéti kézműves foglalkozás és a Kék kutya című mesejáték - 2013.03.26.Pest Megye Szimfonikus Zenekara - 2010.02.25.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2023 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.