Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Pincezene FesztiválI. Monori Pincezene Fesztivál

 

FELHÍVÁS

2022-ben első alkalommal kerül megrendezésre a Monori Pincezene Fesztivál! A július 16-i eseményen egyedülálló környezetben, az ezer pince városában biztosítunk bemutatkozási lehetőséget amatőr zenészeknek, zenekaroknak! A Közönségdíj nyertesét 100.000 forinttal díjazzuk*!

Olyan akusztikusan megszólaló, kis technikai igényű zenei produkciók jelentkezését várjuk, akik 20-50 perces műsorukkal szívesen megmutatnák magukat a közönségnek! A jelentkezők közül választjuk ki az egy napos eseményen résztvevőket, akik közül előnyt élveznek a monori tagokkal felálló produkciók.

 

IDŐPONT
2022. július 16. Jelentkezés határideje: 2022. május 31.  

 

HELYSZÍN
Monor, Strázsa hegy, Szent Orbán tér

DÍJAZÁS
Az eseményen a részt vevő közönség írásban szavazhat a fellépőkre, akik közül a Közönségdíj nyertesét 100.000 forinttal díjazzuk*! Eredményhirdetés online, az eseményt követő héten!

JELENTKEZÉS
A programra jelentkezni online, az alább található
jelentkezési lap kitöltésével lehetséges melynek kötelező része a technikai igény és a zenei produkciót bemutató videó feltüntetése.

 

A jelentkezés határideje: 2022. május 31. A jelentkezés elfogadását, és a rendezvényen való fellépés lehetőségét legkésőbb június 25-ig, a megadott e-mail címre küldött levélben igazoljuk vissza.    

 

A programváltozás jogát fenntartjuk!


RÉSZLETES FELHÍVÁS


JELENTKEZÉSI LAPMonor, Vigadó Nonprofit Kft.
Kampfl József szobrászművész emlékkiállítása
| Rendezvények

Kampfl József szobrászművész emlékkiállítása

Napközis tábor
| Rendezvények

Napközis tábor

Várunk Téged is Monoron, a Művelődési Házban szervezett napközis táborba!

képmozaikok

galéria megtekintése
Művészeti napközis tábor - 2010.07.A várossá avatás 20. évfordulója - 2009.03.14.Böjte Csaba előadása - 2012.03.26A várossá avatás 20. évfordulója - 2009.03.14.Simorka Sándor kiállítása - 2009.04.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2022 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.