Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Töklámpás faragó verseny


Töklámpásfaragó verseny 

Vásároljatok tököt a monori piacon és hétvégén faragjátok ki együtt! Az alkotásokat október 26-28. között lehet leadni a Vigadó emeleti irodájában, melyeket a Vigadó Facebook oldalán közönségszavazásra közzétesszük. A legtöbb lájkot elérő tök faragóját díjazásban részesítjük! A leadott tökök a Vigadó étterem ablakában kerülnek kiállításra október 29. és november 3.-a között.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Ajándékozzon belépőjegyet
| Hírek

Ajándékozzon belépőjegyet

Lepje meg szeretteit belépőjeggyel februári magyarnóta estünkre!

OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

képmozaikok

galéria megtekintése
Az X-faktor sztárjai Monoron - 2011.07.01.Megemlékezés a hősök napjáról - 2010.05.30.Március 15. Városi ünnepség - 2009.03.15.Varga Miklós est - 2008.09.13.A várossá avatás 20. évfordulója - 2009.03.14.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2021 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.