Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kötelező a szájmaszk viselése

Tisztelt Látogatók, Kedves Érdeklődők!
 
A Vigadó ügyfelei, vendégei és munkatársai egészségének védelme érdekében, valamint a Kormány 633/2021. (XI. 18.) Korm. rendelete alapján ismét kötelező viselni zárt térben a szájat-, és orrot eltakaró maszkot a Vigadó és a Művelődési Házban.

Kérjük, szíves együttműködésüket! Köszönjük!
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Dr. Fodor Réka előadása
| Rendezvények

Dr. Fodor Réka előadása

Afréka mesél nigériai élményeiről: betegeket gyógyít, diákok iskoláztatását támogatja, élelmet oszt Nigériában, ahol már családtagként várják és fogadják.

Napközis tábor
| Rendezvények

Napközis tábor

Várunk Téged is Monoron, a Művelődési Házban szervezett napközis táborba!

képmozaikok

galéria megtekintése
Pásztor Piroska kiállítása - 2008.12.Böjte Csaba előadása - 2012.03.26Karácsonyi kézműves foglalkozás - 2008.12.19.A Merlot társulat legújabb bemutatója: Maya - 2013.03.13-14.Zongorát a városnak - átadás - 2008.11.14.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2022 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.