Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Közlemény

Tisztelt Vendégeink!
Kedves Közönségünk!

Ezúton szeretnénk minden érintettől elnézést kérni a Dr. Borzsák István Városi Könyvtár október hatodikai, Vigadó épületében szervezett rendezvényén tapasztalt elégtelen szervezés miatt.

Az általunk szervezett rendezvényeken soha nem fordul elő, bármilyen alapú megkülönböztetés a közönségre vonatkozóan. A Vigadó Kulturális és Civil Központ minden munkatársa igyekszik a hatályos jogszabályoknak megfelelően eljárni, különös tekintettel a hatóságok által megengedett maximális nézőszám befogadására. Telt házas rendezvényeinken – mint az elmúlt években sokszor előfordult -, kellő időben, minden lehetséges fórumon közzétesszük, hogy már nem lehet helyet kapni az adott előadásra.

Felmerülő panaszaikat továbbítjuk az intézmény fenntartója, Monor Város Önkormányzata és az intézmény vezetése felé!

Megértésüket köszönettel:
Vigadó Nonprofit Kft.
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Kötelező a szájmaszk viselése
| Hírek

Kötelező a szájmaszk viselése

Elkészült az első féléves programfüzetünk
| Hírek

Elkészült az első féléves programfüzetünk

képmozaikok

galéria megtekintése
MÁV Zenekar és Forrás Kórus Karácsonyi koncertje - 2008.12.13.Kistérségi Népzenei - és Néptánc Találkozó - 2009.09.12.Az államalapítás ünnepe - 2009.08.20.Merlot Társulat: Az anconai szerelmesek - 2011.05.07-08.Az okos mama bemutató - 2009.10.11.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2022 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.