Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Mesebeli Monor


Köszönjük minden kedves résztvevőnek, aki alkotásával hozzájárult a Monori Mesebeli Mézeskalácsváros létrejöttéhez: Bíró Ibolya, Mohai Valéria, Monori Bölcsőde, Bihari Botond, Evarics Györgyné, Rajkiné Vitéz Éva, Rajki Nóra, Krauszné Pusztai Beatrix, Szélyes Magdolna, Varga Gabriella, Nagyné Sárdi Zsuzsa, Kruchió László és a Vigadó munkatársai.


A beküldött művekből készített mesevárost a Vigadó földszintjén, a kirakatban kiállítva tekinthetik meg január 10-ig. Az alkotásokat szakmai zsűri értékeli, ennek eredményhirdetésére december 12-én, 16 órától az adventi gyertyagyújtás keretében kerül sor a városközpontban. Emellett közönségszavazást is hirdetünk, a mézeskalács művekről készült fotókat a Vigadó facebook oldalán is megtekinthetik, a legtöbb "lájkot" gyűjtő épületek tulajdonosait a megadott elérhetőségeken értesítjük majd az újévben. A közönségszavazás határideje 2022. január 5. 12 óra. (A feltöltött képek megjelenítése véletlenszerű, és az alkotók sorrendjével nem egyezik meg.)


Látogassanak el Önök is a Monori Mesebeli Mézeskalácsvároshoz!
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Kóstold meg Csehországot
| Rendezvények

Kóstold meg Csehországot

Cseh kulináris napok Monoron!

Napközis tábor
| Rendezvények

Napközis tábor

Várunk Téged is Monoron, a Művelődési Házban szervezett napközis táborba!

képmozaikok

galéria megtekintése
Ifjúsági hangversenysorozat - Magyar Rádió gyermekkórusa - 2008.11.12.Monor Városi Gyereknap Adventi kiállítás - 2011.12.Városi karácsonyi ünnepség - 2012.12.22.Kolompos koncert és kézműves foglalkozás - 2010.03.31.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2022 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.