Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Online közönségszavazás


Köszönjük minden kedves résztvevőnek, hogy alkotásával hozzájárult, hogy a hagyományteremtő szándékkal életre hívott Mesebeli Mézeskalácsváros megvalósulhatott! A meghirdetett közönségszavazáson Mohai Valéria műve kapta a legtöbb "lájkot" őt a megadott elérhetőségeken keressük fel a nyereményével kapcsolatban. A kiállítást vasárnap estig megtekinthetik a Vigadó földszinti kirakatában. Még egyszer köszönjük a résztvevők munkáját: Bíró Ibolya, Mohai Valéria, Monori Bölcsőde, Bihari Botond, Evarics Györgyné, Rajkiné Vitéz Éva, Rajki Nóra, Krauszné Pusztai Beatrix, Szélyes Magdolna, Varga Gabriella, Nagyné Sárdi Zsuzsa, Kruchió László!


Reméljük, hogy az idei adventi időszakban még színesebb Monori Mesebeli Mézeskalácsváros épülhet fel a Vigadóban!

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Napközis tábor
| Rendezvények

Napközis tábor

Várunk Téged is Monoron, a Művelődési Házban szervezett napközis táborba!

Kóstold meg Csehországot
| Rendezvények

Kóstold meg Csehországot

Cseh kulináris napok Monoron!

képmozaikok

galéria megtekintése
Az év leghosszabb napján az év legnagyobb koncertje - 2012.06.24.Húsvéti kaland Nyulcsi JulcsivalPest Megyei Pest Megye Szimfonikus Zenekara - 2010.02.25.Államalapítás ünnepe - 2008.08.20.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2022 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.