Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Óvodás néptánc

Szeptemberben újra óvodás néptánc foglalkozások a Művelődési Házban!

A tavalyi évhez hasonlóan már óvodás korban várjuk a jelentkezőket a kedd délutáni foglalkozásokra. Acsai Kati vezetésével két korcsoportban ismerkedhetnek a gyermekjátékokkal, mondókákkal és a néptánc alapjaival az érdeklődők.
Szeptember 8-tól minden kedden 16:00-17:00 között várjuk az óvodásokat és az új érdeklődőket, a haladó csoport foglalkozásai szintén kedden 17:10-18:30 között lesznek.

További információ, érdeklődés a 06-29/413-212-es telefonszámon, vagy a foglalkozás idejében személyesen a Művelődési Házban.

Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket!


Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Farsangi magyarnóta est
| Rendezvények

Farsangi magyarnóta est

Fagyban, közepén a télnek címmel

KAP önálló estje Monoron
| Rendezvények

KAP önálló estje Monoron

Műsorvezető: Szabó Balázs Máté

képmozaikok

galéria megtekintése
Anka Margit kiállítása - 2009.09.Adventi gyertyagyújtások - 2012.12.Városi gyereknap - 2011.05.29.Szüreti bál - 2010.10.02.Borvidékek Hétvégéje - 2013.06.8-9.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2022 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.