Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Új időpontban folytatódnak az Ifjú Strázsák néptánc-csoport próbái

| 18:30
Új időpontban folytatódnak az Ifjú Strázsák néptánc-csoport próbái

A felnőtt Monori Strázsák Néptáncegyüttes utánpótlását adó középiskolásokból álló csoport évek óta működik a Művelődési Házban. Petneházy Kata vezetésével évről-évre színvonalas, minőségi munka folyik a színfalak mögött, melyet jól mutat, hogy többen már a felnőttek között táncolnak tavaly óta.

Az idei évben új időpontban, csütörtökön 18:30-tól tartanak rendszeres foglalkozásokat a Művelődési Házban. Az első, évadnyitó próba szeptember 10-én lesz. A csoportba már 13 éves kortól lehet folyamatosan jelentkezni.

További információ, érdeklődés a 06-29/413-212-es telefonszámon, vagy a foglalkozás idejében személyesen a Művelődési Házban. Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
| 18:30
Magyar Kultúra Napja
| Rendezvények

Magyar Kultúra Napja

Az Új Nemzeti Kamara Színház bemutatja: Fohász a magyarságért - imába foglalt történelem címmel zenés színházi előadását

Elkészült az első féléves programfüzetünk
| Hírek

Elkészült az első féléves programfüzetünk

képmozaikok

galéria megtekintése
Ünnepi megemlékezésMüller Péter előadása Férfiélet – női sors címmelMocsári Károly és barátainak koncertje - 2013.10.19.Időutazás - a MERLOT Társulat bemutatkozó előadása - 2009.03.07.15 éves a Strázsák - 2010.04.24.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2022 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.