Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Első adventi gyertyagyújtás

Adventi gyertyagyújtás

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt
2015. november 29-én, 16 órától a Szent István téren, a katolikus templom mellett felállított adventi koszorúhoz az első adventi gyertya meggyújtására!

Közreműködik a református, a katolikus, az evangélikus és a baptista egyház kórusa. Köszöntőt mond: Paszternák Tamás plébániai kormányzó, a gyertyát meggyújtja: Dr. Zsombok László polgármester.


Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

Borvidékek Hétvégéje
| Rendezvények

Borvidékek Hétvégéje

Várunk szeretettel június 11-én!

képmozaikok

galéria megtekintése
Pest Megyei Nyugdíjas Kulturális Találkozó - 2009.06.14.Ünnepi megemlékezés - 2010.03.15.Vecsési fúvószenekar koncertje - 2013.11.16.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2022 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.