Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Köszönet az egészségügyben és a szociális ágazatban dolgozóknak!

| 19:00

Köszönet az egészségügyben és a szociális ágazatban dolgozóknak!


Musical előadással köszönjük meg a monori Vigadóban az egészségügyben és a szociális területen dolgozók munkáját! A Győri Nemzeti Színház művészeinek kezdeményezésére családjukkal együtt, szeretettel várjuk az érdeklődőket.


A vendégeket köszönti Darázsi Kálmán polgármester. Az előadás ingyenesen látogatható, de regisztrációhoz kötött. (29/413-212, vigado@vigadokft.hu) 
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
| 19:00
János napi boráldás
| Rendezvények

János napi boráldás

Napsugaras tornyok
| Rendezvények

Napsugaras tornyok

Kiállítás Sándy Gyula építőművészetéből

képmozaikok

galéria megtekintése
Városi ünnepség - 2009.10.23.Művészeti napközis táborMonor Városi Gyereknap Ifjúsági hangversenysorozat - Magyar Rádió gyermekkórusa - 2008.11.12.Borvidékek Hétvégéje2 - 2013.06.8-9.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2021 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.