Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Tudatosan, egészségünk megőrzése érdekében


Hogyan tehetünk étkezésünkkel is egészségünkért?

Mi a nekem megfelelő táplálkozás?
Miben kereshetőek betegségeink gyökerei?
Mit tehetünk a saját gyógyulásunkért?

Ha Önben is felmerültek már ezek a kérdések, jöjjön el előadásainkra! Minden hónapban szakemberek segítenek válaszolni Önöknek

2015. november 12. 18:00
Dr. Guba Ágnes háziorvos, természetgyógyász: Szemléletváltás a gyógyításban

Mi az életkilátása gyermekeinknek és unokáinknak? 2050-re – óvatos becsléssel – a cukorbetegek száma megduplázódik, az Altzheimer-kórban és a rákban szenvedőké pedig megháromszorozódik.   Észrevette már, hogy fogynak a környezetéből a 90 éves emberek? És valahogy nincs „utánpótlás”. Ön elég erőt és lendületet érez magában ebben a pillanatban, hogy meg fogja érni ezt a kort szenvedés, elbutulás nélkül, jó életminőségben?
 

Azok számára, akik szeretnének jó testi és lelki egészségben magas életkort elérni szeretteik körében, de kételkednek benne, hogy a mai egészségpolitika és a hivatalos egészségtudományok megfelelő segítséget nyújtanak ehhez, több jó hírem is van.

Az első, hogy a rossz egészség- és életkilátások NEM szükségszerűek, nem sorsszerűek, és nem kell elfogadnia őket, mint „korral járó”, elkerülhetetlent.

A második, hogy a jó egészségben eltöltött hosszú élet „titka” sokat kutatott, és fő alapjaiban már feltérképezett adatcsoport, ami EGYSZERŰ, érthető, ráadásul ez a tudás nem titkos klikkek kiváltsága.

A harmadik az, hogy nem kell várnia semmire és senkire ahhoz, hogy jelen életkilátásain javítani tudjon, akár azonnal.

Ehhez azonban bizonyos alapokra szüksége lesz. Szeretném egyszerűen azzal zárni, hogy erről „Kérdezze meg orvosát gyógyszerészét!” Ők azonban olyan iskolákban tanultak, amelyet teljesen átitatott a gyógyszergyárak befolyása (és pénze), és TUDJÁK, hogy szervezetünk „nagyon bonyolult”, amiről még vajmi keveset tudunk, a betegségek legfeljebb tünetileg tarthatóak kordában, és ha bárki mást állít az pénzéhes kuruzsló.

Annak ellenére, hogy a tudományos értekezések is „civilizációs illetve életmódbetegségeknek” nevezi az egyre nagyobb tömegeket és egyre fiatalabb korosztályokat érintő degeneratív betegségeket, illetve, hogy hetente cikkek százai jelennek meg a táplálkozás és az életmód szerepéről ezen betegségek kialakulásában, a hivatalos egészségügy rendelőiben egyelőre a táplálkozási és életmód tanácsadásra sosem marad idő, mert „gyógyszert kell írni” és végül „ki- vagy le kell vágni”. Meg hát, ez úgyis mellékes, hiszen senki nem gondolhatja komolyan, hogy ételektől meg lehet gyógyulni.

Hogy valamennyi krónikus, degeneratív betegségünk kialakulásáért főleg a táplálékunk és az életmódunk felelős, és ezek megváltoztatásával az egészségünk is drámaian képes javulni, az olyan adat, amit látszólag mindenki tud, mégis alig alkalmaz valaki helyesen és elég következetesen. És ennek több oka van.

Tudjon meg erről többet, és HASZNÁLJA! Olvassa el Dr. Paul Clayton oxfordi kutató Ne gyulladj be! című könyvét, amely magában jó indulás, egy egészségesebb élet felé. Hogy megértse, és hogy merje elhinni mindezt, segítek a monori Vigadó Kulturális és Civil Központban tartandó előadásomon, melynek dátuma 2015. november 12. este 6 óra.

 

 

Az előadássorozatra bérlet 1800 forintért, egyes előadásokra jegyek 900 forintért kaphatóak.

 

Jegyrendelés, információ a www.vigadokft.hu honlapon,
a 06-29/413-212-es telefonszámon, vagy a vigado@vigadokft.hu e-mail címen.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

Napközis tábor
| Rendezvények

Napközis tábor

Várunk Téged is Monoron, a Művelődési Házban szervezett napközis táborba!

képmozaikok

galéria megtekintése
Az év legnagyobb koncertje - Mocsári Károly és a MÁV Szimfonikusok - 2009.06.21.Pásztor Piroska foltvarró művész kiállítása - 2014.01.Liudmila Agafonova kiállítása - 2009.08.Zenés kabaré - 2009.10.16.Városi gyereknap - 2010.05.30.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2022 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.