Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Játékos tudomány: Kezedben a jövő


Ismét Monorra látogat a „Játékos Tudomány” kiállítás!

 

Április 22-én ünnepeljük a  Föld napját, ennek  keretében idén a környezetvédelem, a Föld megóvása lesz a témája a kiállításnak. Interaktív játékok mutatják be a talaj-, víz-, levegő – és az élővilág védelmét. A paravánokon számos hasznos gyakorlati tanácsot kapnak a gyerekek a környezetvédelemmel kapcsolatban.

 
Játékos tudomány: Kezedben a jövő!


Külön iskolás és óvodás részleg. A kiállítást előre egyeztetett időpontokban csoportok látogathatják hétköznap 8-16 óra között, 16 óra után pedig egyénileg lehet jegyet váltani. Április 15 –én szombaton 13-17 óra között várjuk az érdeklődőket.

 A kiállításra a belépődíj 900 forint. Jegyrendelés, információ a www.vigadokft.hu honlapon, a 06-29/413-212-es telefonszámon,  vagy a vigado@vigadokft.hu e-mail címen.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

Napközis tábor
| Rendezvények

Napközis tábor

Július 10. és 14. között a Művelődési Házban

képmozaikok

galéria megtekintése
Muzsikás Együttes rendhagyó énekóra - 2010.05.03.Pest Megyei Pásztor Piroska kiállítása - 2008.12.Ír táncelőadás és táncház - 2010.03.12.Vigadó
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2023 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.