Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

2019. évi városi programterv

Monor Város Önkormányzata minden évben a novemberi képviselő-testületi ülésen tárgyalja a következő évre tervezett városi programtervet.  A 2019-re vonatkozó adatok begyűjtése megkezdődött, október végéig várjuk az egyesületek, intézmények, egyházak programjait! Az ingyenes programok megjelennek a város Minőségi díjjal elismert honlapján és bekerülnek a Strázsa újság aktuális számába is. Ezzel is igyekszünk segíteni a civil szervezetek, egyházak, intézmények programjainak összehangolását és népszerűsítését.

Amennyiben kérdése van, illetve egy adott dátumról szeretne érdeklődni, hogy terveztek-e más szervezet részéről programot, keressenek bennünket az alábbi elérhetőségeken: 06-29/413-212,
vigado@vigadokft.hu. A szükséges adatlap letölthető a lenti linkre kattintva, vagy személyesen kérhető a Vigadó épületének első emeletén található irodáiban.

ADATGYŰJTÉS 2019. ÉVI RENDEZVÉNYEKHEZ
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Magyar Szórvány Napja
| Rendezvények

Magyar Szórvány Napja

2019. évi városi programterv
| Hírek

2019. évi városi programterv

képmozaikok

galéria megtekintése
Borvidékek Hétvégéje - 2013.06.8-9.Nyugdíjas Kulturális Találkozó - 2009.06.14.Ünnepi megemlékezés - 2008.10.23.Zsombori Árpád kiállítása - 2009.05.Pest Megyei Ki Mit Tud? - 2008
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2018 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.