Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

2020-ban is találkozzunk a Vigadóban!


Elkészült a Vigadó Kulturális és Civil Központ 2020-as év első hónapjaira szóló programajánlója. A Vigadó épületének impozáns Dísztermében és a Művelődési Ház nagytermében rendszeresen várjuk a látogatókat a népszerű – és sok esetben teltház előtt szervezett – programokra.
Az aktuális havi programok részleteit megtalálják városunk honlapján az eseménynaptárban, a Strázsa újságban és honlapunkon a www.vigadokft.hu  címen.


Az évi két alkalommal megjelenő 24 oldalas programajánlóban pedig távolabbi eseményekről is értesülhetnek. Január 12-én a Kolompos együttes koncertjére kerül sor, az évről-évre népszerű újévi program így idén a gyerekeknek és a családos látogatóknak szól majd. Januárban biztosan teltház fogadja a bükki füvesembert, Szabó Gyuri bácsit; valamint Berecz András és fia Berecz István közös estjét is.
Februárban folytatódik a nagy sikerű Dumaszínház sorozat, illetve újra megrendezésre kerül a Farsangi nótaest és a Mozgó Mozi is.


Márciusban ismét rendre telített nézőtér előtt Monorra látogató előadók érkeznek. Ebben a hónapban kerül sor Pál Feri atya és Müller Péter elúőadására is. Célunk, hogy a kisgyermekes családok is rendszeres látogatók legyenek nálunk, így a Kolompos januári koncertje után áprilisban az Alma együttes érkezik Monorra.


Az egyre népszerűbb szabadtéri programok dátumait is megismerhetik, ha letöltik oldalunkról a 2020. I. félévére szóló ajánlót: Programfüzet

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Farsangi nótaest
| Rendezvények

Farsangi nótaest

A programra minden jegy elkelt!

Ticketportal jegyértékesítő pont
| Hírek

Ticketportal jegyértékesítő pont

Vásárolja meg belépőjegyét a legkeresettebb és legnépszerűbb magyarországi vagy akár külföldi előadásokra Monoron a Vigadó emeleti pénztárában!

képmozaikok

galéria megtekintése
Államalapítás ünnepe - 2008.08.20.Borvidékek Hétvégéje - 2013.06.8-9.Államalapítás ünnepe - 2008.08.20.Pest Megyei Kolompos együttes előadása - 2009.04.01.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.