Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Adventi programok városunkban

Évek óta tartó, szép hagyomány Monoron, hogy a Vigadó Kulturális és Civil Központ – az egyházakkal és civil szervezetekkel együttműködve – megszervezi a karácsony előtti közös adventi hetek programját.

A programok sora, immár tíz éve az Angyali üdvözlet című kiállítás megnyitójával kezdődik, így volt ez múlt hét pénteken is. Kruchió László – aki többek között a köztársági elnök hivatalát is díszíti – minden évben más-más téma mentén varázsol csodavilágot a Vigadó Dísztermébe. Bár ez a város legnagyobb befogadóképességű terme, idén szinte kicsinek bizonyult a megnyitóra látogató több száz vendég számára. Pogácsás Tibor megnyitójában is kiemelte, hogy milyen fontos egy város lakossága számára, hogy ehhez hasonló kezdeményezések segíthetnek a helyi összetartó közösségek kialakulásában.


 

 

A kiállítás egész héten, az első adventi gyertyagyújtásig – december 3-án estig – látogatható. Előtte még, a hét közepén nyílik az adventi vásár a könyvtár melletti téren. Az egységes faházakban a meleg italok mellett kürtös kalácsot és karácsonyi ajándékokat is vásárolhatnak majd.

 

 

December 2-án ismét UPC-Monor Jégfesztivállal nyitja meg kapuit a szabadtéri jégpálya a Balassi utcai sporttelepen. Immár negyedik alkalommal szervezi a Vigadó a helyi távközlési vállalat támogatásával a nyitórendezvényt, melyre ezúttal is minden korosztálynak érdemes lesz kilátogatni. 16 órától jégtáncbemutató, majd gyermekkoncert várja az érdeklődőket. Az est legismertebb fellépője Hevesi Tamás; biztosan hallhatják majd, hogy a korcsolyapályán is „Egy életen át kell játszani”! Később jégdiszkó és más meglepetések is várják a kilátogatókat.   

 

 



Adventi vasárnapokon 16 órától várják majd gyertyagyújtásra az érdeklődőket a katolikus templom melletti téren, ahol hetente más-más történelmi egyház közössége ad műsort. Első alkalommal mind a négy egyház közreműködik, sőt Monori Mikulás is ellátogat majd. December 10-én a baptista egyház kórusa, 17-én pedig a katolikus egyház közössége ad műsort és köszöntőt. Rendhagyó módon december 17-én lesz a városi karácsony – szintén a katolikus egyház tagjainak élő betlehemével – és december 22-én, pénteken 19 órától gyújtjuk meg az utolsó adventi gyertyát. Ezen a héten az evangélikus egyház szolgálatát hallhatjuk, a Monori Strázsák Néptáncegyüttes műsora mellett.

 



December 24-én 16 órától várják az egyházak a látogatókat – kinek-kinek felekezeti szokása szerint pásztorjátékkal, istentisztelettel, gyermekkarácsonnyal. Az adventhez köthető eseményeket – akárcsak a képviselő-testület által elfogadott további városi programokat és sporteseményeket – megtalálhatják városunk honlapján is!

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Szépkorúak fóruma
| Rendezvények

Szépkorúak fóruma

Tegyük együtt szebbé a karácsonyt!
| Hírek

Tegyük együtt szebbé a karácsonyt!

Idén is cipősdoboz akciót hirdetünk!

képmozaikok

galéria megtekintése
Városi gyereknap - 2010.05.30.A 100 Tagú Cigányzenekar kamarazenekarának koncertje - 2011.11.25.Kolompos együttes előadása - 2009.04.01.Pest Megyei A Vigadó felújítása 2006.04.-2007.05.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2018 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.