Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ajánlások beltéri rendezvényekre


Tisztelt Közönségünk, Kedves Vendégeink!


A nyár elmúltával a Vigadó Kulturális és Civil Központban is a beltéri rendezvények időszaka következik. Célunk, hogy a hatályos jogszabályok betartása mellett, biztonságos módon nyújtsunk szórakozási lehetőséget az érdeklődőknek. Ennek érdekében mi is minden megteszünk, de az alábbi kérésekkel, javaslatokkal fordulunk látogatóinkhoz:


- Kérjük, hogy csak egészségesen látogassák programjainkat!

 

- Az épületek bejáratainál érintésmentes kézfertőtlenítő pontokat alakítottunk ki, kérjük, hogy használják érkezéskor az eszközöket!

 

- A Vigadó és a Művelődési Ház épületében kötelező a maszk viselése, ez jelentősen csökkenti a megbetegedés és a továbbfertőzés esélyét is.

 

- Kérjük, hogy ügyeljenek a szociális távolságtartásra, lehetőség szerint tartsák meg a másfél méteres távolságot egymástól! Mi biztosítjuk, hogy ülőhelyeiket is eszerint válasszák meg.

 

- Lehetőleg a ruhatárat ne használják!

 

Reméljük, hogy ezen korlátozó intézkedések ellenére tartalmas kikapcsolódást tudunk kínálni Önöknek az őszi időszakban is! Mindenkinek jó szórakozást kívánunk! Szeretettel várjuk az érdeklődőket rendezvényeinkre!

 Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Ticketportal jegyértékesítő pont
| Hírek

Ticketportal jegyértékesítő pont

Vásárolja meg belépőjegyét a legkeresettebb és legnépszerűbb magyarországi vagy akár külföldi előadásokra Monoron a Vigadó emeleti pénztárában!

Nyilatkozat
| Hírek

Nyilatkozat

Nyilatkozat fényképeken és videó felvételeken való szereplésről

képmozaikok

galéria megtekintése
Pest Megyei Merlot Társulat: Az anconai szerelmesek - 2011.05.07-08.Pleszkán Frigyes és barátainak koncertje - 2010.01.17.Adventi programok - 2009.Regionális Ki Mit Tud? - 2011.03.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.