Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elkészült az év végéig szóló programfüzetünk


Elkészült a 2019. év második félévére szóló programajánlónk, melyet megtalálhatnak a városi intézményekben és honlapunkról is letölthető: PROGRAMFÜZET 2019. II. félév.

Szeptemberben - több más, intézményekkel és civil szervezetekkel közös program mellett - Dr. Darnói Tibor idei második előadására kerül sor a Vigadóban. Októbertől, a szabadtéri események időszakának végétől szinte minden hétre kínálunk változatos programot az érdeklődő közönségnek. Október 3-án folytatódik a nagy sikerű Dumaszínház sorozat, Kovács András Péter lesz az idei szezon első monori fellépője.  Belépőjegyeiket még megválthatják Dr. Hevesi Krisztina szakpszichológus első monori előadására, melyre október 11-én kerül sor. Befogadóképessége miatt a Városi Sportcsarnokba szervezzük másnap, október 12-én Halász Judit Csiribiri című élő koncertjét, melyre 3 évesnél fiatalabb gyermekeiket ingyen hozhatják el a családok. 


A hónap végén két más-más korosztálynak szóló eseményt kínálunk. 25-én Mocsári Károly zongoraművész ad matinékoncertet 11 órai kezdettel. A Magyar Művészeti Akadémia támogatásával megvalósuló program célja az ifjúság zenei nevelése, de természetesen más korosztályból is várjuk az érdeklődőket. Október 26-án - az elmaradó Müller Péter est helyett - újra a monori Vigadóban köszönthetjük Dr. Papp Lajos szívsebész professzort "Szívvel-Lélekkel" című előadásával.


Egyedi rendezvényeink mellett várjuk az érdeklődőket
heti rendszeres foglalkozásainkra a Művelődési Házban és a Vigadóban. A már működő klubok és szakkörök folyamatosan várják az érdeklődőket, emellett új szabadidős foglakozások indítására is van lehetőség. Péntek délutánonként tartja foglakozásait a Monori Strázsák Néptánc Egyesület. Az egyesület tagjai szívesen látják soraikban a fiatalokat is, várják lányok és fiúk jelentkezését, akár 12 éves kortól. Kezdők és újrakezdők is jelentkezhetek; a „Strázsák” célja, hogy olyan fiatal utánpótlás bázis alakuljon a táncolni szerető ifjakból, ahol a jó hangulat garantált!


A jóval fiatalabb, óvodás korú táncosokat kéthetente szerdánként várjuk, hogy együtt játékos formában ismerkedhessenek meg a magyar néptánc elemeivel. A népzene és népi játékok átfogó, összetett fejlesztősorként hatnak a kicsi gyerekekre, ezért is érdemes a három októberi alkalomra ellátogatni 2-án, 16-án és 30-án 17:30-as kezdettel! Az iskolás gyermekek részvételével zajló Napraforgócska csoport próbáira a jól megszokott beosztás szerint, minden héten csütörtökön várják a gyerekeket.

 

Az asztali játékok kedvelőit a bridzsklub és a sakk-klub várja szervezésünkben; emellett jónéhány klub működik a fenntartásunkban. Az év bármely időszakában találkozhat hasonló érdeklődési körű ismerőseivel, felmerülő kérdéseivel keressék fel a klubok, szakkörök vezetőit, vagy a Vigadó kollégáit a megadott elérhetőégeken.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Néptánc minden korosztálynak
| Hírek

Néptánc minden korosztálynak

Óvodás kortól a felnőtt korosztályig négy csoportba is várjuk a néptánc kedvelőit!

Pályázati felhívás
| Hírek

Pályázati felhívás

Pályázat az épület földszintjén található helyiségek bérletére.

képmozaikok

galéria megtekintése
Töklámpás faragás és Alma Együttes koncertje - 2008.10.31.Filharmónia sorozat a Baross Imre Artistaképző növendékeivel - 2012.03.07 Czibor Éva kiállítása - 2008.07.Nyugdíjas Kulturális Találkozó - 2009.06.14.In memoriam Pleszkán Frigyes
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.