Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Előzetes programjainkról

A közeledő tavasz egyben a hamarosan beköszöntő szabadtéri programokat is jelenti Monoron, addig azonban változatos programkínálatra lelhetnek az érdeklődők a Vigadó Kulturális és Civil Központ kínálatában. Az előttünk álló hetekben újra olyan előadók és programok érkeznek városunkba, melyeket többször örömmel fogadott a monori közönség.

Március 19-én Pál Feri atya előadását ezúttal a Városi Sportcsarnokban hallgathatják az érdeklődők. A mentálhigiénés szakember papi pályafutásának kezdetétől tart előadásokat pszichológia, teológia és mentálhigiéné témakörében. Az utóbbi években közönsége rendszeresen megtöltötte a Vigadó Dísztermét; a nagyobb befogadóképességű, új helyszínre is gyorsan fogynak a belépőjegyek. Ugyanezen a héten, pénteken kerül sor a Suli Sakk Kupára, a helyi általános iskolák sakkversenyére. A verseny több éves múltra tekint vissza, jó hangulatú és szellemiségű délutánt tölthetnek el az iskolák csapatai.


 

Áprilisban a gyerekek és családok nagy kedvence az Alma együttes látogat Monorra az ezer pince városába. Ezúttal a Vigadó Dísztermét töltik meg zenével és kacagással, érdemes minél előbb gondoskodni a belépőjegyekről az érdeklődőknek! Április derekán folytatódik a Dumaszínház, Dombóvári István estjén az alacsony emberek dilemmáit elemzik majd sok humorral az előadók. Szintén a humor lesz a főszereplője Berecz András újabb monori fellépésének. A Kossuth-díjas előadóművész ezúttal a Barkács Lajcsi üdvözülése című önálló estjével érkezik hozzánk.

 

A május beköszöntével megkezdődnek az ingyenes szabadtéri programok Monoron. A második hétvégén, 12-én kerül sor a Strázsahegyi Tekerő amatőr terep-kerékpár versenyre, mely mindig nagy népszerűségnek örvend a helyi iskolások körében. Május 18-án érkezik városunkba Bor Ivó és párja Bor Virág. Nekik kiemelt szerep jut az idei boros programokon, egyjeles családi eseményre készül az ifjú pár. Május utolsó vasárnapján – a tavaly jól bevált uszoda melletti helyszínen – lesz a gyereknap; ezúttal egy kalózpartira várják a gyerekeket.


Június 9-én lesz a város legsokszínűbb eseménye, a Borvidékek Hétvégéje. A megújuló arculattal jelentkező programon idén is a kóstolhatják a 22 hazai borvidék kínálatát; a szervezők több kisebb pinceszínpaddal és változatos zenei kínálattal készülnek. Bor Ivó legénybúcsúja alkalmából a remek borokat több mint 30 pincében kínálják majd, az esti programot a Bikini együttes koncertje zárja! A tavaly életre hívott FröccsSzombatra három alkalommal is kilátogathatnak az érdeklődők. Első alkalommal június 23-án, Szent Iván éjjelén várják a vendégeket. A Szent Orbán téren a szervezők tervei szerint népi játékok, helyi zenekarok, tűzugrás és pincetúra is szerepel majd a programok között. A folytatás július 14-én Bor Ivóék lakodalma alkalmából lesz, melynek részleteiről hamarosan beszámolunk.

 

 

Sok humorral és színes programokkal teli hónapok várnak ránk idén tavasszal és nyáron is!

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Pál Feri atya előadása
| Rendezvények

Pál Feri atya előadása

Az ország egyik legnépszerűbb mentálhigiénés előadója ismét a monori Vigadóban tart előadást!

Ticketportal jegyértékesítő pont
| Hírek

Ticketportal jegyértékesítő pont

Vásárolja meg belépőjegyét a legkeresettebb és legnépszerűbb magyarországi vagy akár külföldi előadásokra Monoron a Vigadó emeleti pénztárában!

képmozaikok

galéria megtekintése
Adventi programok - 2009.Március 15. Városi ünnepség - 2009.03.15.Nőnapi operett - 2013.03.07.Három a magyar igazság!Vecsési fúvószenekar koncertje - 2013.11.16.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2018 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.