Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Folytatódnak a gyermek néptánc foglalkozások


Január 8-án találkoznak újra a "Táncoló aprócskák". Az óvodások részére szóló néptánc csoportban játékos formában ismerkedhetnek meg a magyar néptánc elemeivel; mely mindent átfogó, összetett fejlesztősorként hat a kicsi gyerekekre, ezáltal fejleszti a ritmusérzéket, a figyelmet és az emlékezetet.

 
A foglalkozásra kéthetente szerdán kerül sor, idén első alkalommal január 8-án a Művelődési Házban 17:30 órai kezdettel. A további dátumok: január 22., február 5., február 19. A foglalkozás díja 1000 Ft/alkalom, melyet készpénzben a foglalkozásvezetőnél tudnak rendezni a résztvevő gyerekek szülei.


Az iskolások részvételével zajló Napraforgócska csoport egy héttel később, január 16-án kezdi meg az új évet  a megszokott időpontban csütörtökön 16:45-től. A csoportban részt vevő gyerekek után - Monor Város Önkormányzata támogatásának is köszönhetően - jelképes, havonta 1000 forintos díjat szedünk, melyet készpénzben vagy átutalással is rendezhetnek felénk. Mindkét csoportot szakképzett pedagógusok vezetik, melyekbe folyamatosan várjuk az érdeklődőket a fenti időpontokban a Művelődési Házban. 

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Rhyme Time bemutatóóra
| Rendezvények

Rhyme Time bemutatóóra

Játékos ismerkedés az angollal csörgőkkel, bábokkal, kártyákkal, 6 hónapos kortól 3 éves korig!

Müller Péter est
| Rendezvények

Müller Péter est

Müller Péter Vallomás a szerelemről című előadása

képmozaikok

galéria megtekintése
Vecsési fúvószenekar koncertje - 2013.11.16.Rendezvényének lehetséges helyszíneiMÁV Zenekar és Forrás Kórus Karácsonyi koncertje - 2008.12.13.Ünnepi megemlékezés - 2011.10.23.Zsombori Árpád kiállítása - 2009.05.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.