Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Július 13-án újra FröccsSzombat


Júniusban a város két különböző részén vehettek részt sikeres szabadtéri programokon az érdeklődők; július közepén immár a városközpontba várják a FröccsSzombat látogatóit. Július 13-án szervezi meg a Vigadó Kulturális és Civil Központ az idei harmadik boros rendezvényt; melyre nem csak a borkedvelőknek érdemes ellátogatniuk!
 

Tavaly is sok látogató érkezett városunk főterére


A Kossuth Lajos utca könyvtár előtt lezárt szakaszán a gyermekekkel érkező családokra is gondoltak a szervezők, délután 16 órától légvárak és arcfestés várja a gyerekeket. A vendégvárás 17 órától kezdődik, ahol a monori termelők vendégszeretete és a helyi ízek, zamatok teszik igazán népszerűvé a programot. Az éhesen érkezők választhatnak lángost vagy hamburgert; desszertnek pedig mézeskalács, vattacukor, almasajt és chutney kerülhet az asztalokra. A finom borokról és hűsítő fröccsökről hét helyi és környékbeli borkészítő gondoskodik, de természetesen fogyaszthatnak házi szörpöket és más üdítőket, valamint kávét is!


Szórakoztató programokban sem lesz hiány: a két éve indult FröccsSzombat programsorozatot minden esetben élőzene teszi teljessé. A színpadon 18 órától a Lurkó zenekar szórakoztatja a gyerekeket. A négy tagú együttes repertoárját saját számok mellett Takács Marika és Bartos Erika megzenésített versei alkotják. Este 20 órától a Dirty Slippers zenél a közönségnek. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő zenekar a hat évvel ezelőtt, első alkalommal szervezett belvárosi több napos minifesztiválon járt először Monoron. Energikus koncertjüket a tavalyi Borvidékek Hétvégéjén is több százan hallgatták, idén is sokan lesznek rájuk kíváncsiak.
 

A programra 16 és 22 óra között várják az érdeklődőket


Különleges, Monoron még soha nem használt eszközzel is találkozhatnak a vendégek ezen a napon: egy 12 négyzetméteres, kültéri, lépésálló LED padlót terítenek majd le a Szent István téren. A talajra fektetett kijelzőn különböző ügyességi játékokat próbálhatnak ki és vidám minták kísérik majd a résztvevők lépteit.  


Minden adott lesz, hogy ismét egy vidám közösségi programon vegyenek részt az érdeklődők, várunk mindenkit július 13-án!

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Készíts te is papírhajót a Margaret Island zenekarnak!
| Rendezvények

Készíts te is papírhajót a Margaret Island zenekarnak!

Zenei programok az Államalapítás ünnepén
| Hírek

Zenei programok az Államalapítás ünnepén

képmozaikok

galéria megtekintése
Az államalapítás ünnepe - 2012.08.20.Rendezvényének lehetséges helyszíneiAz év leghosszabb napján az év legnagyobb koncertje - 2010.06.20.Fergeteges operett gála Oszvald Marikával - 2012.11.23.Városi gyereknap - 2012.05.26
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.