Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Körbetáncoljuk a Kárpát-medencét!

A Monori Strázsák Néptáncegyüttes és a Vigadó Kulturális és Civil Központ összefogásával városunk is csatlakozott az "Összetartozás100folk" kezdeményezéshez. A Kárpát-medencét átölelő akció célja, hogy méltó módon; népi hagyományainkat felelevenítve emlékezzünk meg a 100 évvel ezelőtti trianoni döntésre.
 

A magyar nemzet szétszakításának évfordulója alkalmából az idei különleges helyzetben nem emlékezhetünk közösségi eseményt szervezve, határokon átívelő produkciókat bemutatva. A Gencsapáti Hagyományőrző Néptáncegyüttes kezdeményezésére ezért néptánc csoportok, hagyományőrző egyesületek saját városukban készítettek rövid videófelvételeket, melyekből 2020. június 4-én, a Nemzeti Összetartozás Napján egy szerkesztett, 10-12 perces kisfilmet mutatnak be Sztanó Hédi szerkesztésében és Pál István "Szalonna" zenei közreműködésével.A Vigadó munkatársai a leginkább aktuális helyszínt, a monori Gera-kertet választották a felvétel helyszínéül, itt található az 1935-ben állított, majd 2000-ben újraavatott Trianon emlékmű. Az országzászló helyszínének is szánt műemlék a második világháborút követően szovjet hősi emlékmű, később népköztársasági alkotmányemlékmű lett, eredeti funkcióját a millennium alkalmából kaphatta vissza. Az idén 25 éves, a helyi néptánc kultúrában kiemelkedő jelentőségű Strázsák Néptáncegyüttes hat tagja az erdélyi Mezőségről mutatott be táncokat az emlékmű előtt.


A május közepén készült felvételt IDE kattintva láthatják. Reméljük, hogy a monori táncosokat a június 4-én bemutatásra kerülő videóban is viszontláthatjuk!

 

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
A Vigadó sem fogad ügyfeleket
| Hírek

A Vigadó sem fogad ügyfeleket

Csernus Imre előadása
| Rendezvények

Csernus Imre előadása

Új időpont: szeptember 22.

képmozaikok

galéria megtekintése
A 100 Tagú Cigányzenekar kamarazenekarának koncertje - 2011.11.25.Szereti Ön Brahmsot? - 2009.12.06.Államalapítás ünnepe - 2013.08.20. Húsvéti kaland Nyulcsi JulcsivalDr. Papp Lajos szívsebész professzor előadása - 2008.10.12.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.