Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Közönségszervezőt keresünk!


A Vigadó Nonprofit Kft. közönségszervezők jelentkezését várja!
Szabadidőben is végezhető, gyors és egyszerű pénzkereseti lehetőség, akár munka vagy tanulás mellett is, jutalékos rendszerben.

Új partnerek felkutatása, közönségszervezés, csoportos és egyéni jegyértékesítés. Bővebb információ: 29/413-212; vigado@vigadokft.hu

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Várjuk együtt Monori Mikulás érkezését!
| Rendezvények

Várjuk együtt Monori Mikulás érkezését!

Jeles Napok
| Rendezvények

Jeles Napok

Táncház a Monori Strázsák Néptánc Egyesület szervezésében

képmozaikok

galéria megtekintése
Balázs Pali Zenés Randevú forgatás - 2012.10.16-18.Hans Sachs: Komédiák - 2014.01.Adventi programok - 2009.Regionális Ki Mit Tud? - 2011.03.Három a magyar igazság!
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2018 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.