Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Lepje meg dolgozóit adómentes, béren kívüli juttatással!


Karácsony közeledtével ajándékozza meg munkavállalóit a Vigadó Nonprofit Kft. által szervezett programokra vásárolt belépőjeggyel!

-     - 2018 december 28. Wellhello élő koncert

-     - 2019. január 11. Mocsári Károly újévi koncertje

-     - 2019. január 18. ExperiDance Produkció - Fergeteges - Sissi legendája  - 100 Tagú Cigányzenekar szólistáinak közreműködésével a magyar kultúra nagykövetei zenében és táncban egy színpadon


A belépőjegyek vásárlásáról ÁFÁ-s számlát adunk! További információ: 29/413-212; vigado@vigadokft.hu

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Egészszégbiztosítási Pénztár ügyfélszolgálat tájékoztató
| Hírek

Egészszégbiztosítási Pénztár ügyfélszolgálat tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Budapest Főváros Kormányhivatala Egészségügyi Szakigazgatási Szervének Monori Ügyfélszolgálata 2013. október 7-től

Ticketportal jegyértékesítő pont
| Hírek

Ticketportal jegyértékesítő pont

Vásárolja meg belépőjegyét a legkeresettebb és legnépszerűbb magyarországi vagy akár külföldi előadásokra Monoron a Vigadó emeleti pénztárában!

képmozaikok

galéria megtekintése
Rendhagyó irodalomóra - 2009.10.15.Városi karácsonyi ünnepség - 2012.12.22.Pest Megye Szimfonikus Zenekara - 2010.02.25.Kiss Júlia kiállítása - 2013.06.Zongorát a városnak - átadás - 2008.11.14.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.